Home / Actualitate / Inaugurarea unui nou loc de joacă pentru copii, situat în incinta Grădinii Zoologice Ploiești.

Inaugurarea unui nou loc de joacă pentru copii, situat în incinta Grădinii Zoologice Ploiești.

Viceprimarul Municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, a participat, astăzi, la inaugurarea unui nou loc de joacă pentru copii, situat în incinta Grădinii Zoologice Ploiești.

Locul de joacă a fost modernizat de Primăria Municipiului Ploiești în parteneriat cu  compania Lukoil Romania și Administrația Parcului Memorial “Constantin Stere”. Acesta include echipamente moderne destinate activităților recreative pentru copii (tobogane, leagăne) precum și pavaj special cu cauciuc antitraumă, destinat siguranței celor mici.

Viceprimarul Municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, consideră investiția respectivă importantă și binevenită, având în vedere nivelul de acces crescut al familiilor cu copii, la Gradina Zoologică Ploiești, pentru a își petrece timpul liber. De asemenea, și-a exprimat aprecierea față de parteneriatul derulat de municipalitatea ploieșteană cu compania Lukoil Romania și speranța că astfel de proiecte vor continua la nivelul comunității locale.

Check Also

“Zilele Orașului Plopeni”.

Ansamblul Folcloric “Prahova” al Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti va participa …

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI ÎNDREPTATE ÎMPOTRIVA SISTEMELOR INFORMATICE

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 2 percheziţii …

Lasă un răspuns

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com