Home / Actualitate / VIDEO: Percheziții de amploare în Prahova

VIDEO: Percheziții de amploare în Prahova

perchezitii_prahova

În această dimineaţă, poliţiştii prahoveni efectuează 39 de percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi furt, fapte comise atât în România, cât şi în străinătate.

La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova efectuează 39 de percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi furt din locuințe, fapte comise atât pe teritoriul României, cât şi pe teritoriul altor state.

La acţiune participă peste 200 de oameni ai legii, printre care şi poliţişti de la Poliţia Municipiilor Ploieşti şi Câmpina, de la Secţiile de poliţie Rurală, precum şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi de la Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova. Perchezițiile sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de e lângă Judecătria Ploiești.

Sunt vizaţi 40 de suspecţi din Ploieşti, Vălenii de Munte, Breaza, Blejoi, Dumbrăveşti şi alte localităţi limitrofe.

La sediul poliţiei vor fi aduse pentru cercetări peste 40 de persoane, urmând ca, faţa de acestea, să fie luate măsurile legale.

Check Also

ALERTA, FOARTE IMPORTANT, A INCEPUT CAMPANIA DE VACCINARE !

ALERTA, FOARTE IMPORTANT, A INCEPUT CAMPANIA DE VACCINARE !

ALERTA, FOARTE IMPORTANT, A INCEPUT CAMPANIA DE VACCINARE ! Sa ne grabim,  sa nu se …

Euroregiunea Siret-Prut-Nistru

Euroregiunea Siret-Prut-Nistru

Euroregiunea Siret-Prut-Nistru Euroregiunea Siret-Prut-Nistru Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, a participat vineri,17 noiembrie 2017, …

Lasă un răspuns

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com