VIDEO: Percheziții de amploare în Prahova

perchezitii_prahova

În această dimineaţă, poliţiştii prahoveni efectuează 39 de percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi furt, fapte comise atât în România, cât şi în străinătate.

La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova efectuează 39 de percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de cămătărie şi furt din locuințe, fapte comise atât pe teritoriul României, cât şi pe teritoriul altor state.

La acţiune participă peste 200 de oameni ai legii, printre care şi poliţişti de la Poliţia Municipiilor Ploieşti şi Câmpina, de la Secţiile de poliţie Rurală, precum şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi de la Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova. Perchezițiile sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de e lângă Judecătria Ploiești.

Sunt vizaţi 40 de suspecţi din Ploieşti, Vălenii de Munte, Breaza, Blejoi, Dumbrăveşti şi alte localităţi limitrofe.

La sediul poliţiei vor fi aduse pentru cercetări peste 40 de persoane, urmând ca, faţa de acestea, să fie luate măsurile legale.

 

One Response to VIDEO: Percheziții de amploare în Prahova

  1. Carrie spune:

    Salve, il mio tema in uso è il 2010 e non capisco perchè le con password non sono visibili con internet exo.orerlCpn Mozilla Firefox o altro sì.Può darmi un aiuto. Grazie.Sara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *