VIDEO:Percheziții la o grupare infracțională, specializată în furturi de produse petroliere și braconaj cinegetic

Polițiștii prahoveni au efectuat miercuri, 30 iulie, 15 percheziții domiciliare în județele Prahova și Ilfov, la persoane bănuite de furturi de produse petroliere și braconaj cinegetic. Au fost confiscați 3.000 de litri de produse petroliere, instrumente de braconat, produse din carne, ce urmează a fi folosite pentru probarea activității infracționale. De asemenea, s-a dispus sechestru asigurător asupra a două autoutilitare. 14 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. 

Din imobilele perchiziţionate de poliţişti, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 2.000 de litri de gazolină, 1.000 de litri de produse petroliere, instrumente de braconat, 15 kg. de produse din carne, iar asupra a două autoutilitare, s-a dispus sechestru asigurător.

De asemenea, 14 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale, dintre care 9 bănuite în cauză.

Perchezițiile s-au efectuat în 13 locuințe din comunele Bărcănești, Brazi și Sângeru, din județul Prahova, precum și în alte două comune din Ilfov. 

La acţiuni au participat poliţişti ai Serviciului de Ordine Publică, S.A.E.S.P., Serviciului Criminalistic, Poliției Orașului Urlați, Secțiilor de Poliție Rurală nr. 3 Blejoi, nr. 7 Cocorăștii Colț, nr. 10 Valea Călugărească, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmi.

Prejudiciul creat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 100.000 de lei. Activitățile s-au desfășoară cu suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă. Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite în cauză.

 

One Response to VIDEO:Percheziții la o grupare infracțională, specializată în furturi de produse petroliere și braconaj cinegetic

  1. Margery spune:

    You shouldn’t have quit Authonomy, I agree that HC don’t have much control over the authors ࢀactivities≬ there, but I read your book, and I recall that it was one of the best and throughly well written.R Taylor(The Hope)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *