Home / Actualitate / Ziua Mondială a Mediului

Ziua Mondială a Mediului

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, va organiza o serie de evenimente pentru a marca Ziua Mondială a Mediului, în data de 5 iunie 2018.

 

Astfel, se va desfășura cea dea V-a ediție a Festivalului de Film Ecologic pentru Elevi, care va avea ca temă centrală mesajul “Stop poluării cu plastic”. Participanții la festival vor avea de îndeplinit o condiție esențială, respectiv realizarea unui film de scurt-metraj pe această temă.

 

Elevii ploieșteni interesați de această competiție se vor putea înscrie în vederea participării până în data de 18 mai a.c., urmând ca, în perioada 21-30 mai a.c., să transmită filmele realizate. Evaluarea scurt metrajelor se va efectua în perioada 31 mai – 04 iunie a.c., când se vor puncta capacitatea de exprimare liberă, creativitatea, inspirația și documentarea ce a stat la baza materialului realizat.

Premierea filmelor declarate câștigătoare va avea loc în data de 5 iunie a.c.. În cadrul acestui context, municipalitatea va derula și festivitatea de premiere a unităților de învățământ participante la programul “Școala reciclării”, precum și o expoziție cu lucrări de artă cu tematică axată pe Ziua Mondială a Mediului.

 

Regulamentul detaliat  privind organizarea și desfășurarea Festivalului de Film Ecologic pentru Elevi poate fi consultat de cei interesați direct pe pagina de internet a Regiei Autonome de Servicii Publice http://www.rasp.ro/files/bpm/2018/fest-film/RegulamentFFEE2018.pdf sau pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Ploiești  www.ploiesti.ro .

 

DIRECȚIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE

 

 

 

 

Check Also

“Zilele Orașului Plopeni”.

Ansamblul Folcloric “Prahova” al Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti va participa …

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI ÎNDREPTATE ÎMPOTRIVA SISTEMELOR INFORMATICE

Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 2 percheziţii …

Lasă un răspuns

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com