Home / Actualitate / VIDEO: 11 percheziții în Prahova și București, la persoane suspectate de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziției de materiale de construcție din spațiul intracomunitar.

VIDEO: 11 percheziții în Prahova și București, la persoane suspectate de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziției de materiale de construcție din spațiul intracomunitar.

Polițiștii prahoveni au desfășurat în această dimineață 11 percheziții pe raza județului Prahova și municipiului București. 

Ofițerii Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat cinci percheziții domiciliare și la sediul unor societăți comerciale, în muncipiul București (2) și în Prahova (3), fiind vizate persoane suspectate de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul achiziției de materiale de construcție din spațiul intracomunitar.  Suspecții au acționat începând cu anul 2012, până în prezent prejudiciul estimat  fiind de aproximativ 1.200.000 de lei.

Celelalte șase percheziții au fost efectuate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică, în localitățile Vălenii de Munte, Gura Vitioarei și Cerașu. Aceste percheziții au vizat depistarea unor persoane suspectate de furturi de produse petroliere, activitatea infracțională desfășurându-se începând cu luna Iulie 2013. La sediul Poliției au fost conduși pentru cercetări 12 suspecți, în funcție de probatoriul administrat urmând a fi luate măsurile legale.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com