Home / Actualitate / VIDEO:20 de percheziții la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale, locuințe și de materiale reciclabile.

VIDEO:20 de percheziții la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale, locuințe și de materiale reciclabile.

perchezitii-mascati

 Poliţiştii prahoveni au desfăşurat vineri, dimineata, 20 de percheziții la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale, locuințe și de materiale reciclabile. 

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, Secției 3 Poliție Ploiești și Secției de Poliție Rurală Blejoi au efectuat în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Ploieşti, 20 de percheziţii la domiciliile mai multor persoane suspectate de  comiterea mai multor furturi din societăți comerciale, locuințe și de materiale reciclabile. Persoanele vizate sunt suspectate că au comis acest gen de infracțiuni începând cu luna octombrie 2012.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor S.A.S. și ai jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Matei Basarab” – Ploiești, și au vizat locuințele suspecților, dar și centre de colectare a materialelor reciclabile din Ploiești, Boldești-Scăeni și Lipănești. Una din locațiile percheziționate este situată în județul Dâmbovița.

La sediul Poliției au fost conduse pentru cercetări 10 persoane, existând posibilitatea ca față de unele dintre acestea să fie luate măsuri preventive.

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com