Home / Actualitate / Oportunităţi De Afaceri

Oportunităţi De Afaceri

Oportunitati De Afaceri
Oportunitati De Afaceri

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a primit vizita ambasadorul Irlandei la București, Excelența Sa Derek Feely.

Oficialul irlandez a fost însoţit de către Liviu Buzilă – ataşat commercial în cadrul Ambasadei Irlandei.

În cadrul discuțiilor, domnului Ambasador i-au fost prezentate atât oportunităţile de afaceri ale judeţului, potentialul economic şi investiţional, cât şi cele mai importante proiecte aflate în derulare la nivelul Consiliului Judeţean.

Cei doi oficiali au discutat și despre modalitățile de consolidare a schimburilor comerciale bilaterale precum și despre oportunitățile de dezvoltare a cooperării sectoriale în domenii precum: agricultură, tehnologia informației, educație, turism, produse agroalimentare, zootehnie și băuturi.

Excelența Sa Derek Feely, s-a declarat interesat de cele prezentate, de potențialul județului și și-a exprimat disponibilitatea de a face cunoscută oferta județului Prahova în rândul investitorilor irlandezi pentru a pune bazele unei colaborări bilaterale avantajoase.

La întâlnirea de astăzi au mai participat prefectul Judeţului Prahova, Mădălina Lupea și preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com