Home / Actualitate / 50 de ani de la înființarea Casei de Cultură a Studenților Ploiești și 70 de ani de la înființarea Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

50 de ani de la înființarea Casei de Cultură a Studenților Ploiești și 70 de ani de la înființarea Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

Anul acesta, se împlinesc 50 de ani de la înființarea Casei de Cultură a Studenților Ploiești și 70 de ani de la înființarea Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

ANIVERSAREA CELOR DOUĂ INSTITUȚII STRÂNS LEGATE DE ISTORIA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI DE PETROL ȘI A URBEI LUI CARAGIALE PRIN MENIREA LOR EDUCATIVĂ ȘI CULTURALĂ, LE OFERĂ PROFESORILOR ȘI STUDENȚILOR OCAZIA DE A-ȘI MANIFESTA BUCURIA PRIN ORGANIZAREA UNOR EVENIMENTE EDUCATIVE ȘI CULTURAL – ARTISTICE ÎN PERIOADA 18 – 20 MAI 2018, SUB EGIDA „UNIVERCITY FESTIVAL”.

Peste 500 de tineri artiști – studenți ai U.P.G. și elevi ai colegiilor ploieștene – vor face din Ploiești, Orașul Aurului Negru, un oraș al culorilor, plin de veselie și de entuziasm tineresc.

Co-organizatori ai evenimentelor incluse în proiect sunt Consiliul Județean Prahova și Primăria Municipiului Ploiești, iar ca parteneri și-au arătat disponibilitatea  instituții locale de educație și cultură, precum și instituții administrative.

„UNIVERCITY FESTIVAL” INCLUDE EVENIMENTE CULTURAL – ARTISTICE DE AMPLOARE, CARE SE VOR DESFĂȘURA DUPĂ URMĂTORUL PROGRAM:

  • 18 mai 2018, Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, ora 18.00:

Premiera spectacolului „FIRFIRICĂ” de Stroe și Vasilache, prezentat de Teatrul Studențesc „MOFT” al Casei de Cultură a Studenților Ploiești;

  • 19 mai 2018, sala de spectacole a C.C.S. Ploiești, ora 18.00:

Spectacolul aniversar „FOREVER YOUNG”, prezentat de formațiile artistice ale Casei de Cultură a Studenților Ploiești;

  • 20 mai 2018

– intervalul orar 16:00 – 18:00, Bulevardul Castanilor – Palatul Culturii – Parada „UNIVERCITY”, la care vor participa membri ai formațiilor artistice ale C.C.S. Ploiești, studenți din facultățile U.P.G. Ploiești, elevi ai colegiilor ploieștene, precum și invitați din instituții de cultură;

– intervalul orar 18:00 – 18:10,  esplanada din fața Palatului Culturii – „UNIVERCITY FLASHMOB”, la care vor participa membri ai formațiilor artistice ale C.C.S. Ploiești, studenți din facultățile U.P.G. Ploiești, elevi ai colegiilor ploieștene, precum și invitați din instituții de cultură;

– intervalul orar 18:30 – 22:30,  pe scena în aer liber amplasată în zona Palatului Culturii – „UNIVERCITY SHOW”, la care vor participa membri ai formațiilor artistice ale C.C.S. Ploiești și invitați din instituții de cultură.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com