Home / Actualitate / A fost pusă în circulaţie noua hartă turistică a Prahovei! Află unde o vei găsi!

A fost pusă în circulaţie noua hartă turistică a Prahovei! Află unde o vei găsi!

A fost pusă în circulaţie noua hartă turistică a Prahovei! Află unde o vei găsi!

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova a pus in circulatie în premiera, la Târgul de Turism încheiat duminică, 24 februarie, cea mai nouă hartă turistică a judeţului Prahova. Realizată în parteneriat cu specialişti de la Facultatea de Geografie, Universitatea Bucureşti, harta a generat un puternic interes printre turiştii prezenţi la Romexpo.

Fata de ediţia veche, epuizată de mult timp, noua publicaţie reprezintă un important salt calitativ, fiind realizată într-un format mai mare (A1) şi utilizând softuri profesioniste de cartografiere digitală. Asociaţia a răspuns astfel unei nevoi acute semnalata atât de turişti cât şi de specialişti. A fost tipărit un prim lot de 10.000 de exemplare care va fi distribuit gratuit în Centrele de Informare Turistică din judeţ.

“Harta Turistică a judeţului este o realizare pentru noi, atât datorită cererii mari venite din piaţă, cât şi datorită calităţii deosebite pe care am obţinut-o prin colaborarea cu specialiştii de la Universitatea Bucureşti. Este o lucrare de amploare la care s-a lucrat în parteneriat mai bine de un an. Suntem încântaţi de reacţia foarte favorabilă primită de la turişti şi de la specialişti. În scurt timp va fi disponibilă şi o variantă online a acestei hărţi pe site-ul de destinaţie www.visitprahova.ro”, a declarat Adrian Voican, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Judeţul Prahova a fost una din cele mai populare destinaţii de la această ediţie a Târgului de Turism al României, turiştii fiind interesaţi mai ales de ofertele de Paşti, 1 mai, cât şi de vacante de sanatate şi informaţii generale despre diferitele forme de turism ce se pot practica în Prahova.

“Harta este o apariţie extrem de necesară şi salutară pentru turismul prahovean. Acoperă o nevoie foarte pregnanta pentru turiştii care ne vizitează, punând în valoare toate zonele şi toate atracţiile turistice ale judeţului Prahova” a spus Paul Popa, Director al Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Sinaia

În perioada imediat următoare Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova se pregăteşte pentru Târgul de Turism ExpoVacanta, ediţia a XII-a, pe care îl organizează la Ploieşti Shopping City în perioada 15-17 martie 2019. Acest târg va oferi posibilitatea turiştilor vizitatori să îşi aleagă vacanţă ideală cu reduceri de până la 30% disponibile numai pe perioada târgului. Încă mai sunt locuri disponibile pentru agenţiile de turism, hotelierii şi destinaţiile de vacanţă interesate să se promoveze la Ploieşti.
comunicat de presa APDT Prahova

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com