Home / Actualitate / Acțiuni desfășurate de polițiștii prahoveni

Acțiuni desfășurate de polițiștii prahoveni

 

  • Polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru verificarea transporturilor de persoane și mărfuri.

Au fost aplicate 79 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.025 lei, iar ca măsuri complementare au fost reținute două permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare auto.

 

  • Ieri dimineață, polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploieşti au acționat în zona de vest a municipiului. Au fost legitimate 59 de persoane, controlate 27 de autovehicule și au fost aplicate 10 sancţiuni contravenționale, în valoare de 1.350 lei.

 

  • Polițiști ai Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț au acționat, pe raza localității Ariceștii-Rahtivani. Au verificat patru agenți economici, au controlat 16 autovehicule (șapte testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.720 lei. Au confiscat 200 kg varză și au retras de la vânzare produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, în valoare de 216 lei.

 

  • Polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească au acționat pe raza comunei Albești-Paleologu, pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale de comerț. Au fost verificați patru agenți economici, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 lei și au fost confiscate băuturi alcoolice, țigarete și articole vestimentare, în valoare totală de 500 de lei.

 

  • Polițiști din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au organizat o acțiune pe linie rutieră, prilej cu care au fost verificate 25 de autovehicule și au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.450 lei.

 

Polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploiești au desfășurat o activitate de informare a elevilor unei școli din municipiu, având ca temă „Delincvența juvenilă – factor de risc în unitățile de învățământ”. Au fost prezentate cazuri concrete de delincvenţă juvenilă, sancţiuni şi măsuri aplicate de către 

  • polițiști și de către conducerea unităţii de învăţământ și s-a discutat problema frecventării orelor de curs şi a tulburării procesului de învăţământ de către elevi.

 

 

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com