Home / Cultura / “Atelierele de Paști”

“Atelierele de Paști”

In perioada 26 – 30 martie a.c., în foaierul Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești, în intervalul orar 9.00 – 13.00, elevii ploieșteni din învățământul primar sunt așteptați la “Atelierele de Paști”, un eveniment cu tradiție organizat de municipalitatea ploieșteană, menit să le ofere copiilor momente plăcute, sub semnul înfrumusețării și creativității, în spiritul  sfintelor sărbători de Paști.

În cadrul evenimentului de astăzi, edilii ploieșteni s-au arătat încântați de prezența micuților veniți la ateliere și alături de aceștia au ales să împărtășească bucuria sărbătorilor pascale confecționând  obiecte decorative inedite, sub îndrumarea artiștilor plastici.

Proiectul respectiv se derulează din dorința menținerii și dezvoltării, într-un mod diversificat, a  parteneriatului educațional activ pe care administrația publică locală îl derulează cu școala ploieșteană.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com