Home / Actualitate / Atelierele de Paști

Atelierele de Paști

Atelierele de Paști

Primăria Municipiului Ploiești, Casa de Cultură “I.L. Caragiale” Ploiești și Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești au deschis astăzi porțile pentru o nouă ediție a îndrăgitului eveniment “Atelierele de Paști ”.

Reamintim că, în perioada 15 -19  aprilie a.c., în foaierul Teatrului “Toma Caragiu”, în intervalul orar 9.30 – 12.30, elevii ploieșteni vor crea obiecte decorative specifice Sărbătorilor Pascale sub îndrumarea unor profesori de specialitate.

În cadrul primei zile a evenimentului, elevii Școlii “Sfânta Vineri” Ploiești și ai Școlii “Grigore Moisil” Ploiești au sosit la ateliere, unde au ales să împărtășească bucuria Sărbătorilor Pascale confecționând obiecte decorative inedite pe care le-au realizat cu migală și îndemânare din diferite materiale, cum ar fi: hârtie, carton, paiete, pene, ouă din polistiren etc.

Astfel, sub mânuțele pricepute ale micilor elevi, decorațiunile pline de simboluri și frumusețe au prins formă și culoare.

La actuala ediție a “Atelierelor de Paști” vor participa aproximativ 300 de elevi ai școlilor ploieștene. La finalul fiecărui atelier de creație, copiii vor primi în dar mici surprize dulci.

„Atelierele de Paști” reprezintă un eveniment cu tradiție organizat de municipalitatea ploieșteană, menit să le ofere copiilor momente plăcute, sub semnul creativității și în spiritul Sfintelor Sărbători de Paști.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com