Home / Actualitate / Cercului de Donatori Ploiești

Cercului de Donatori Ploiești

Timpul a trecut repede și ne pregătim de o nouă ediție a Cercului de Donatori Ploiești. Ne revedem pe 15 mai la ediția a XI-a cu trei proiecte prahovene pe care le putem susține împreună .

Până pe 14 aprilie primim aplicații pentru cauzele următoarei ediții. Înscrierea se realizează completând acest formular => http://bit.ly/2HOYU51

Cele 2 centre de zi din Ploiești ale Organizației Umanitare CONCORDIA, Casa Alexandra și Casa Cristina, asigură o serie de servicii destinate prevenirii abandonului școlar pentru 72 de copii proveniți din medii defavorizate. Cu banii mobilizați la Cercul de Donatori Ploiești am reușit împreună să cumpărăm geci, căciuli, ciorapi și hanorace pentru copii, iar toate acestea au fost distribuite înainte de sărbătorile de iarnă.

„Pentru mine hainuța de iarnă primită a fost o minune. Am înțeles cu adevărat ce înseamnă să crezi în Moș Crăciun.” G.D. – 10 ani

 

Echipa „Ploieștiul Virtual” lucrează de zor cu ajutorul programului Sketchup la reconstrucția clădirilor vechi ale Ploieștiului. Până acum au reconstruit peste 30 de clădiri pierdute ale Ploieștiului. Pentru a putea face față noilor provocări, echipa s-a mărit cu noi membri și modelatori.
Ne bucurăm că povestea proiectului a fost preluată mai departe de către Observatorul Prahovean și Radio România Cultural.

 

 

 

 

Munca împotriva violenței în familie nu se oprește niciodată la Zonta Club Valea Prahovei. În prezent echipa de avocați și psihologi ai asociației lucrează cu un grup de femei ce au trecut printr-o formă de violență domestică, iar individual lucrează cu 3 femei și copiii lor pentru a le oferi suport emoțional și juridic.

 

Dacă nu am reușit să ne întâlnim sau nu ai putut vira online banii promiși la ediția trecută, ne putem vedea oricând în următoarele 2 săptămâni. Pentru virament bancar te rugăm să folosești contul  de mai jos. Nu uita să adaugi la detalii “Donație Cercul de Donatori Ed 10”.  

Cont bancar: IBAN RO61 RNCB 0205 1348 8900 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A.– Sucursala Prahova.
O primăvară frumoasă!

Contact

Bianca/ 0736.351.513/ bianca@fundatiacomunitaraprahova.ro
Isabela / 0726.382.864 / isabela@fundatiacomunitaraprahova.ro

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com