Home / Sport / Chedra Tax a învins ușor Viitorul Ploiești!

Chedra Tax a învins ușor Viitorul Ploiești!

Viitorul a cedat din nou, de această dată la un scor mare, în fața liderului Chedra Tax. A fost 7-1 în favoarea alb-verzilor, care au reuşit să marcheze primele 5 goluri numai în prima repriză.

Iată garnitura utilizată în acest meci:

Andrei Nicolescu – Mihai Androne, Jipa Ionuț – Ilie Ioniță, Georgian Ghiță (c) – Bârsan Laurențiu.

Rezerve: Marian Brumariu – Virgil Simionescu – Alin Petrescu

Absenți: Cristian Șchiopu (refuz prezentare), Alexandru Moise (accidentat), Florin Jipa (învoit), Ionuț Iordache (învoit).

ALIN PETRESCU A MARCAT LA REVENIRE

Confruntarea, care s-a desfăşurat pe terenul sintetic de la baza sportivă Kiru Sport, a avut un început favorabil gazdelor, care au deschis scorul după doar trei minute, după ce apărarea asasinilor galbeni a fost făcută șah-mat.

LA RELUARE, GEORGIAN GHIȚĂ A GREȘIT GRAV, PIERZÂND O MINGE LA JUMĂTATEA TERENULUI, IAR CHEDRA NU A IERTAT, FĂCÂND 2-0. CU UN JOC SLAB ȘI CU O OARECARE TEAMĂ DE A FRUCTIFICA PUȚINELE SPAȚII LĂSATE DE ADVERSARI, VIITORUL S-A VĂZUT CONDUSĂ CU 3-0.

Un scor greu de imaginat, însă galben-negri nu s-au lăsat și au început atacurile și, rând pe rând, Mihai Androne și noul-sosit, Laurențiu Bârsan, l-au luat la țintă pe Bogdan Dinu, portarul celor de la Chedra, aflat în zi mare.

4-0 avea să se facă, după ce contraatacurile verzilor s-au dovedit a fi letale, iar cu un minut înainte de finalul primei reprize, Chedra a dus scorul la 5-0.

În partea secundă, echipa noastră a mai suferit primirea unui gol; 6-0, și zarurile păreau a fi aruncate. În minutul 28, golgeterul Viitorului, Alin Petrescu, revenit după o accidentare la spate, a intrat și, după câteva încercări eșuate de a marca, a reușit să spargă gheața, introducând mingea în poarta verzilor; 6-1.

Viitorul a continuat raidul prin Ilie Ioniță, care a încercat câteva driblinguri spectaculoase, dar Chedra, un monstru al minifotbalului din prezent, nu s-a lăsat și a mai marcat un gol; 7-1.

Una peste alta, cu toate acestea, băieții în negru au avut o evoluție curajoasă numai în cel de-al doilea act al meciului. Au jucat bine, ofensiv, căutând în permanență să marcheze, dar au fost nevoiţi să plece steagul în fața liderului, înregistrând astfel al doilea eșec din acest retur.

Încrederea din tabăra asasinilor nu s-a pierdut, iar în runda următoare, în care Viitorul va fi gazdă în fața echipei nou-intrată în Liga A, Alimtex, se speră că va răsări și soarele.

IONUȚ JIPA: „TEAMA CU CARE AM ÎNCEPUT PARTIDA A DUS LA ÎNFRÂNGERE!”

LA FINALUL CONFRUNTĂRII, FUNDAȘUL IONUȚ JIPA A DECLARAT: ÎNCĂ DIN PRIMUL MINUT S-A SIMȚIT TEAMA CU CARE AM ÎNCEPUT PARTIDA ȘI ACEST LUCRU A DUS LA  ÎNFRÂNGERE. S-A VĂZUT LIPSA DE COLABORARE DINTRE FUNDAȘI ȘI MIJLOCAȘI, UN ALT MOTIV CE A DUS LA EȘECUL NOSTRU. ÎN SCHIMB, MI-A PLĂCUT EVOLUȚIA DIN REPRIZA SECUNDĂ, ÎN CARE DORINȚA FIECĂRUIA DINTRE NOI, DE A REDUCE DIN HANDICAP A FOST EXTREMĂ. ACUM TREBUIE SĂ UITĂM ACEST EȘEC ȘI SĂ NE CONCENTRĂM ASUPRA URMĂTORULUI MECI CARE SE ANUNȚĂ A FI UNUL NU TOCMAI UȘOR PENTRU FORMAȚIA NOASTRĂ!”. 

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com