Home / Actualitate / Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit

Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit

Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit, astăzi, într-o ședință extraordinară pentru clarificarea situației existente la nivelul municipiului Ploiești cu privire la lipsa serviciului public pentru deratizare, dezinfecție și dezinsecție și luarea măsurilor care se impun.

            În urma discuțiilor purtate, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a hotărât să informeze Comitetul Județean pentru Situații de Urgență cu privire la starea potențial generatoare de situații de urgență, generată de lipsa serviciilor de deratizare, dezinfecție și dezinsecție la nivelul municipiului Ploiești, și la nivelul localității Bucov, unde municipiul Ploiești este proprietar al Parcului Memorial „Constantin Stere”.

De asemenea, Comitetul Local pentru Situații de Urgentă a hotărât să solicite, în acest context, acordul Instituției Prefectului – Județul Prahova pentru declararea stării de alertă pe teritoriul municipiului Ploiești.

            

 

 

 

 

 

 

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com