Home / Actualitate / Concursul Naţional de Proză Scurtă și Concursul Naţional de Teatru Amator.

Concursul Naţional de Proză Scurtă și Concursul Naţional de Teatru Amator.

Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 1 – 30 mai 2018, cea de-a XV-a ediţie a Festivalului Naţional “I.L. Caragiale”, în cadrul căruia se desfăşoară Concursul Naţional de Proză Scurtă și  Concursul Naţional de Teatru Amator.

Liceenii care vor să se înscrie la Concursul Național de Proză Scurtă sunt rugați să trimită pe adresa comunicare@casadecultura.ro, până cel târziu 10 mai a.c., maxim 5 (cinci) pagini de proză scurtă, scrise în Times New Roman, font 12, cu diacritice, la un rând, şi un C.V., însoțite de datele de contact.

Pentru participarea la Concursul Naţional de Teatru Amator, trupele – reprezentând instituţii, organizaţii, sau fiind indepedente – pot trimite, pentru preselecţie, până cel târziu 10 mai a.c., pe adresa instituţiei noastre, Piața Eroilor nr. 1A, înregistrarea pe DVD a piesei/ monologului propuse pentru finală şi fişa de înscriere completată cu toate datele, inclusiv cele de contact (aceasta poate fi descărcată de pe site-ul instituției: www.casadecultura.ro). Durata maximă a unui spectacol este de 45 de minute. Nu vor fi admise în finală spectacole cu mesaje rasiste, intolerante, pornografice. Nu există o temă impusă. Spectacolele se vor juca exclusiv în limba română.

Finala va avea loc pe 30 mai a.c., la sala de spectacole a Teatrului „Ciufulici”, Ploiești.

Premierea va avea loc în data de 30 mai a.c., la sala de spectacole a Teatrului „Ciufulici” din Ploieşti, după terminarea finalei Concursului Naţional de Teatru Amator „I.L.Caragiale”, ediţia a XV-a.

Pe lângă premiile în bani, vom oferi și premii constând în cărți. Sponsorii pot să adauge premii speciale.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de e-mail comunicare@casadecultura.ro sau la numărul de telefon 0730.097.668 (secretariat).

 

Director,

Prof. Gelu Nicolae Ionescu

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com