Home / Actualitate / Concursului internațional de vioară și violă “Muzica unește Europa”

Concursului internațional de vioară și violă “Muzica unește Europa”

Primăria Municipiului Ploiești, în parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu” și Asociația “Muzica unește Europa”, organizează cea de-a II-a ediție a Concursului internațional de vioară și violă “Muzica unește Europa”, în perioada 30-31 martie a.c., la sediul filarmonicii ploieștene.

 

La cele trei categorii ale concursului s-au înscris 30 de tineri artiști, cu vârste cuprinse între 11 – 19 ani, din România, Germania și Elveția. Membrii juriului sunt din Germania, Elveția și Japonia. Evaluarea concurenților se va face conform noilor norme europene, pe baza unui soft, care cuprinde 5 categorii de evaluare, fiecare dintre concurenți primind la sfârșitul competiției un feed-back în scris din partea fiecărui membru al juriului.

 

Premiile sunt în valoare totală de peste 3000 euro, participanților urmând să le fie oferite diplome și trofee. Câștigătorul Marelui premiu al concursului va avea prilejul să susțină un concert împreună cu Orchestra Filarmonicii  “Paul Constantinescu”, în stagiunea 2018-2019.

 

 

            DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com