Home / Actualitate / Containere Modulare

Containere Modulare

                                Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan  Andrei Toader a participat  miercuri, 4 aprilie 2018,  alături de comisarul șef /secretar de stat în  Ministerul Administraţiei şi Internelor, Mihai-Dan Chirică  la  acţiunea de repartizare a containelor modulare pentru cetăţenii din Judeţul Prahova, ale căror locuinţe au fost afectate de alunecările de teren la începutul lunii martie. Astăzi, în Prahova, au fost distribuite 9 containere modulare pentru locuit astfel: patru în localitatea Scorțeni, trei în localitatea Boldești-Scăeni, unul în localitatea Gornet-Cuib și unul în localitatea Predeal-Sărari.

                               Preşedintele Bogdan Toader  şi prefectul judeţului Prahova, Mădălina  Lupea au întâmpinat convoiul pe DN 1, la Româneşti  iar apoi s-au deplasat  în comuna Scorţeni alături de secretarul de stat  din cadrul  M.A.I,  Mihai-Dan Chirică și  președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale, Dorin Sandu Voicu pentru a se asigura că operaţiunile de instalare a locuinţelor modulare se desfăşoară conform procedurilor stabilite anterior.

                               Preşedintele  Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, în calitate de vicepreşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, s-a  arătat mulţumit de acţiunea guvernamentală , prin care s-au instalat   cu succes locuinţele modulare, asigurându-se  condiţiile optime pentru cetăţenii, care urmează să locuiască temporar în acestea. Containerele modulare pot găzdui maxim 8 persoane şi sunt prevăzute cu utilităţi aferente: termoizolaţie, sistem de încălzire, sisteme de preparare a hranei (aragaz/plită), paturi, saltele şi racord la energie electrică. După perioada Sărbătorilor Pascale, vor demara lucrările de construcţie a noilor locuinţe pentru prahovenii afectaţi de calamnităţile naturale produse în localităţile menţionate anterior.

                                                                                                                            

 

 

                                                                                                     

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com