Home / Actualitate / “Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare și execuție)”“Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare și execuție)”

“Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare și execuție)”“Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare și execuție)”

Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a semnat, astăzi, contractul de lucrări (inclusiv proiectare) având ca obiect: “Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare și execuție)”.

La procedura de achiziție a fost depusă o singură ofertă din partea  ASOCIEREA S.C. EUROPAN PROD S.A. (lider asociere) – S.C. DALEX GRUP S.R.L (asociat) – S.C. DARIA CONST S.R.L. (asociat) – S.C. VIO-TOP S.R.L. (asociat) – S.C. ROAD CONSTRUCT S.R.L. (asociat) – S.C. RIA DESIGN CONSULTING S.R.L. (asociat).

 

Oferta câștigătoare are ca obiect încheierea contractului de lucrări (inclusiv proiectare) “Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare și execuție)” , valoarea lucrărilor prevăzute în contract fiind de 19.899.357,93 lei fără TVA, cu un termen de prestare a serviciilor și de execuție a lucrărilor de 16 luni.

Prin derularea acestui proiect, municipalitatea ploieșteană aduce astfel o importantă investiție în infrastructura locală, punând în fapt un obiectiv mult așteptat de locuitorii municipiului nostru. Prin construirea noului pasaj rutier, care va asigura legătura între străzile Depoului și Mimiului, se realizează astfel o  principală cale de acces, menită să aducă un plus de confort rutier și siguranță ploieștenilor, care tranzitează zona de sud a orașului.

Reamintim în acest context că, actuala administrație locală are în pregătire un obiectiv major  de investiții, care să reconfigureze și să modernizeze căile de acces între Gara de Vest și Gara de Sud a municipiului Ploiești, asigurându-se astfel o mobilitate a traficului eficientă pe axa rutieră menționată.

DIRECȚIA COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE

 

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com