Home / Actualitate / ELEVI PLOIEȘTENI, PREMIAȚI ÎNTR-UN PROIECT EDUCATIV IMPLEMENTAT ÎN PESTE 1200 DE ȘCOLI

ELEVI PLOIEȘTENI, PREMIAȚI ÎNTR-UN PROIECT EDUCATIV IMPLEMENTAT ÎN PESTE 1200 DE ȘCOLI

Proiectul ”Școala siguranței TEDI” este impelmentat la nivelul a peste 1200 de unități de învățământ din toată țara. Astăzi, 26 aprilie 2018, elevii de clasa I din Școala Generală ”Rareș Vodă” Ploiești au fost premiați de organizatori pentru implicarea în cadrul proiectului.

 

În anul școlar 2017 – 2018, Poliția Română, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Maspex România, implementează proiectul educațional ”Școala siguranței TEDI”.

 

Proiectul se adresează elevilor de clasa I și își propune să transmită informații cu caracter educativ-preventiv specifice vârstei lor. Astfel, cadrele didactice, cu sprijinul polițiștilor, parcurg la orele de curs un material cu teme referitoare la siguranța rutieră, contactul cu persoanele necunoscute, reguli de siguranță când sunt singuri acasă sau când navighează pe internet, precum și referitoare la alte situații cu care copiii se pot întâlni.

 

În proiect, s-au înscris peste 1.200 de școli din toată țara, 70 dintre acestea fiind din județul Prahova.

 

Joi, 26 aprilie a.c., partenerii de proiect au decis să organizeze un eveniment deosebit la Școala Generală ”Rareș Vodă” din Ploiești, pentru a-i felicita pe elevii celor două clase I pentru implicarea în activitățile proiectului.

 

Astfel, polițiștii prahoveni le-au făcut o vizită la sala de clasă, unde, împreună cu mascota proiectului, ursul Tedi, i-au felicitat și le-au oferit un binemeritat cadou.

 

Ulterior, în continuarea acestei surprize, copiii au fost invitați în curtea școlii, unde îi așteptau echipe de polițiști rutieri, de acțiuni speciale și criminaliști, împreună cu un coleg polițist special, patruped.

Bucuria copiilor a fost pe măsură, în special pentru demonstrațiile practice realizate de polițiști din munca lor de zi cu zi.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com