Home / Actualitate / “Ferestre deschise spre cer – Icoane pe sticlă”

“Ferestre deschise spre cer – Icoane pe sticlă”

Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti vă invită în zilele de marți, 27 martie și miercuri, 28 martie, de la ora 18.00, la vernisajele expoziţiei “Ferestre deschise spre cer – Icoane pe sticlă”, care vor avea loc la Winmarkt Ploieşti.

Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti a organizat, în perioada  27 februarie- 30 martie 2018, înaintea Sărbătorilor Pascale, proiectul educaţional “Ferestre deschise spre cer – Icoane pe sticlă”. Acesta s-a derulat la Colegiul Național “Jean Monnet” Ploieşti, partener în cadrul proiectului, la clasele a II-a A și a III-a B și în cadrul Cercului de pictură al instituției noastre.

Proiectul a fost inițiat în 2006 și a avut ca obiective familiarizarea copiilor participanţi cu tehnica realizării icoanelor pe sticlă, stimularea creativităţii şi promovarea artei tradiţionale româneşti.

Pe 27 martie vor fi expuse icoanele realizate de elevii clasei a II-a A a Colegiului Național “Jean Monnet”, dar și cele ale copiilor înscriși la Cercul de pictură, iar pe 28 martie vor fi prezentate icoanele elevilor de la clasa a III-a B a aceluiași colegiu.

Coordonatorii proiectului sunt doamnele Mihaela Laslo și Grațiela Moise, artiști plastici, doamnele învățătoare Adriana Niculae și Mariana Dragu, din partea instituției de învățământ și doamna Luminița Avram, referent cultural, din partea Casei de Cultură “Ion Luca Caragiale” Ploiești.

 

Director,

Prof. Gelu Nicolae Ionescu

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com