Home / Actualitate / “Gala Absolvenților 2018”

“Gala Absolvenților 2018”

Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești organizează,  pe 19 și 20 mai 2018, o excursie culturală la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, “I.L.Caragiale” București, prilej cu care elevii Cercului de teatru pentru copii “Atitudini” al instituției noastre vor participa la “Gala Absolvenților 2018”. În cadrul acestui eveniment, în zilele de 19 și 20 mai 2018, între 10-14, studenții din anul II de la Master Pedagogie Teatrală își vor prezenta proiectele de absolvire. Acestea constituie ateliere de lucru și spectacole ce tratează tematici de interes pentru publicul tânăr și sunt lucrate cu și pentru preadolescenți, adolescenți sau studenți.

Obiectivul acestui proiect este reprezentat de perfecționarea elevilor Cercului de Teatru “Atitudini” și a coordonatorului acestuia, profesor referent Gelu Nicolae Ionescu. La finalul acestor prezentări, elevii, îndrumați de profesorul lor, vor analiza cele văzute acolo și vor aplica noile cunoștințe în cadrul atelierelor de teatru.

De asemenea, tinerii înscriși la Cercul de teatru vor realiza un reportaj al acestei excursii culturale, pe care îl vor publica în revista “Atitudini”.

 

 

 

 

 

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com