Home / Actualitate / Inaugurarea unui nou loc de joacă pentru copii, situat în incinta Grădinii Zoologice Ploiești.

Inaugurarea unui nou loc de joacă pentru copii, situat în incinta Grădinii Zoologice Ploiești.

Viceprimarul Municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, a participat, astăzi, la inaugurarea unui nou loc de joacă pentru copii, situat în incinta Grădinii Zoologice Ploiești.

Locul de joacă a fost modernizat de Primăria Municipiului Ploiești în parteneriat cu  compania Lukoil Romania și Administrația Parcului Memorial “Constantin Stere”. Acesta include echipamente moderne destinate activităților recreative pentru copii (tobogane, leagăne) precum și pavaj special cu cauciuc antitraumă, destinat siguranței celor mici.

Viceprimarul Municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, consideră investiția respectivă importantă și binevenită, având în vedere nivelul de acces crescut al familiilor cu copii, la Gradina Zoologică Ploiești, pentru a își petrece timpul liber. De asemenea, și-a exprimat aprecierea față de parteneriatul derulat de municipalitatea ploieșteană cu compania Lukoil Romania și speranța că astfel de proiecte vor continua la nivelul comunității locale.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com