Home / Evenimente / Infractiuni comise in raza judetului Prahova

Infractiuni comise in raza judetului Prahova

Băut fiind, a intrat cu mașina într-un gard. Bărbatul are acum dosar penal

Polițiștii Secției Rurale nr. 9 Puchenii Mari au intervenit ieri, în jurul orei 20.45, la locul producerii unui eveniment rutier produs în comuna Balta Doamnei, soldat doar cu pagube materiale.

În fapt, se pare că bărbatul de 38 de ani aflat la volanul unui autoturism, fiind sub influența alcoolului, ar fi pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un gard.

Fiind testat cu etilotestul, acesta a indicat o concentrație de 0,96 mg alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere sub influența alcoolului.

Furturi de energie electrică descoperite la trei locuințe din Șotrile

Joi, 14 iunie, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 4 Câmpina au executat o acțiune pe linia prevenirii furturilor de energie electrică, împreună cu lucrători din cadrul S.C. F.D.E.E. Electrica Distribuție Muntenia Nord.

Cu această ocazie, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea a trei infracțiuni de furt de energie electrică, prin intervenții neautorizate la instalațiile de contorizare a consumului de energie electrică.

În fiecare din cele trei cauze, s-a deschis dosar de cercetare penală.

De asemenea, două persoane au fost sancționate contravențional cu amendă de 500 de lei pentru acte de tulburarea liniștii publice la momentul efectuării controlului asupra instalației electrice.

Un al treilea a necesitat să fie încătușat de către polițiști și condus la sediu, fiind sancționat cu amendă în valoare de 800 de lei.

Acțiuni rutiere desfășurate de polițiști. Încă 8 conducători auto (și moto 🙂 au rămas fără permis

Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o acțiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor și pentru identificarea și sancționarea abaterilor bicicliștilor.

Au aplicat 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.450 lei, au reținut cinci permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare auto.

Conducători auto și societăți comerciale verificate de polițiști în Breaza

 

Polițiștii din Breaza au desfășurat o acțiune pe linie rutieră și de ordine publică – sisteme de securitate. Au controlat 28 de autovehicule și au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.270 lei.

În urma controlului efectuat la o societate comercială, polițiștii au constatat faptul că obiectivul nu este prevăzut cu sistem de supraveghere video, fapt pentru care reprezentantul unității a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 2.000 lei, fiind stabilit un termen de 30 de zile pentru remedierea deficiențelor constatate.

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în executare de Poliția Comarnic

 

Agenți din cadrul Poliției orașului Comarnic au depistat un localnic față de care Tribunalul Prahova a emis, în aceeași zi, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 10 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, abuz în serviciu și fals intelectual.

A fost încarcerat în Penitenciarul Mărgineni.

          Principalele activități desfășurate de către efectivele Inspectoratului

Județean de Poliție Prahova în ultimele 24 de ore:

  • Efectivele de poliție rutieră din Prahova au organizat și desfășurat șase acțiuni având ca scop prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Astfel, au fost verificați cu aparatul etilotest 132 de conducători auto și au fost controlate 60 de autovehicule destinate transportului de persoane și mărfuri. Având în vedere neregulile depistate, polițiștii rutieri au constatat o infracțiune și 150 de contravenţii, sancționând astfel diferite abateri de la legislaţia rutieră (15 pentru viteză excesivă; șapte pentru abateri ale pietonilor; 13 pentru neutilizarea centurii de siguranță etc.). Totodată, ca măsuri complementare, au fost reţinute opt permise de conducere și au fost retrase șase certificate de înmatriculare auto.

 

  • De asemenea, dispozitivul de siguranță publică a acționat pe raza întregului județ în vederea menținerii unui climat de normalitate civică. În urma activităților de patrulare în mediul urban, agenții de siguranță publică au constatat 137 de contravenții (dintre care: 54 pentru diferite încălcări ale prevederilor Legii nr. 61/1991, 57 la O.U.G. nr. 195/2002 etc.), în valoare totală de980 lei. Totodată, agenții de siguranță publică au verificat 173 de autovehicule și au legitimat 430 de persoane. 
    • În aceeași perioadă, în mediul rural au fost sesizate 10 infracțiuni și constatate 123 de contravenții (dintre care 48 la Legea nr. 61/1991 și 65 la O.U.G. nr. 195/2002). De asemenea, au fost legitimate

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com