Home / Cultura / Invitație

Invitație

Uniunea Salvați România (USR) și-a asumat o serie de priorități în ceea ce privește sistemul educațional din România, mizând pe modificări legislative menite să optimizeze și să eficientizeze actualul pachet de legi din învățământ.

Astfel, avem plăcerea de a vă invita la dezbaterea publică intitulată „Educația, încotro?”, vineri, 30.03.2018, ora 17:00, la sediul USR Prahova (Piața Mihai Viteazul, nr.4, bl.11B2, et.1, Ploiești, Prahova), alături de parlamentarii USR: Cristina Iurișniți, Silvia Dinică și Dan Rădulescu și de experții în materie de educație: Dr. Adrian Niță și Drd. Corina Popa.

Avem încredere că participarea dumneavoastră în cadrul conferinței va aduce o contribuție importantă la identificarea celor mai bune soluții cu privire la conturarea viitoarelor inițiative legislative!

 

 

Vă așteptăm!

 

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com