Home / Cultura / LANSARE DE CARTE LA PLOIESTI

LANSARE DE CARTE LA PLOIESTI

UN VOLUM DEDICAT SCRIITORILOR CAZUTI LA DATORIE IN MARELE RAZBOI
Clubul Rotary Ploiesti, împreună cu Societatea Culturală „Ploiesti
Mileniul III” și Societatea de Științe Istorice din România Filiala
Prahova,  are placerea sa va invite la lansarea unui volum eveniment, „Citind Marele Razboi. Antologia scriitorilor cazuti”, avandu-l drept autor pe profesorul si scriitorul ploiestean Dan Gulea.
Lansarea va avea loc miercuri, 16 mai, de la ora 18.00, in sala „Marea Unire” din Palatul Culturii, in prezenta autorului si a invitatilor acestuia, scriitorii Codrut Constantinescu si Dorin Stanescu, fiind moderata de jurnalistul Claudius Dociu.
Profesor la Colegiul National „Mihai Viteazul” din Ploiesti, Dan Gulea este autorul mai multor volume primite cu entuziasm de public si critica literara. Printre acestea se numara volumele „Pluviografii. O istorie a culturii romane de la Ploiesti”, „Marginaliile avangardelor”,declarata Cartea anului 2016 de catre Uniunea Scriitorilor – Filiala Bucuresti, si „Ploiesti. Orasul disparut”, publicat anul trecut la Editura Ploiesti – Mileniul III.
In cel mai recent volum, insa, Dan Gulea aduce in atentia publicului 37 de scriitori al caror sfarsit este legat în ultimă instanță, de
circumstanțele războiului in urma caruia Romania a trait, la inceputul secolului trecut, ora astrala a Marii Uniri, sarbatorita de noi toti in Anul Centenarului.
Pentru a afla mai multe despre protagonistii cartii si intregul context al realizarii Marii Uniri, va asteptam la lansarea de miercuri, cand veti putea obtine, desigur, si autograful autorului pe volumul „Citind Marele Razboi. Antologia scriitorilor cazuti”!
Mulțumindu-vă anticipat pentru interesul acordat acestei informații, vă asigurăm de toată simpatia și prețuirea noastră pentru activitateape care, ca reprezentanți ai presei, o desfășurați în slujba comunității
locale!
Clubul ROTARY Ploiești

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com