Home / Actualitate / MICUȚII ATLEȚI DE LA CSS PLOIEȘTI 3 TITLURI DE CAMPIONI AI ROMÂNIEI ȘI 4 MEDALII DE BRONZ

MICUȚII ATLEȚI DE LA CSS PLOIEȘTI 3 TITLURI DE CAMPIONI AI ROMÂNIEI ȘI 4 MEDALII DE BRONZ

Duminică 10 iunie  a.c., s-a desfășurat pe stadionul “Iolanda Balaș Soter” din capitală , Finala Campionatului Național pentru  copii cat.2 și 3 .  Atleții de la CSS Ploiești pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au avut evoluții foarte bune, reușind să obțină  3  medalii de aur și 4 medalii de bronz.

 DIMINEAȚĂ    REUNIUNEA I  COPII 2

La categoria copii 2 (2007 – 2008),  ștafeta  5 x 80 m băieți,  în componența Teodor Datcu, Luca Moisoiu, Alexandru Șerbănoiu, David Radu, Andrei Zincă, după o cursă superbă, au câștigat medalia de aur  cu timpul de 57.77 sec., intrând astfel în posesia  titlului  de Campioni ai  României, așa cum o făcuseră și în urmă cu câteva luni la Finala Campionatului Național în Sală.                                                                                                             Un rezultat bun a obținut și atletul Luca Moisoiu, fiind la  4 sutimi de secundă  de medalia de bronz în proba de 150 m ( 21.29.sec.).                                                                                                                                                         O surpriză plăcută (unele fete au fost selecționate de câteva luni) a fost și ștafeta 5 x 80 m fete, care în componența Diana Neagu, Maria Răduc, Alexandra Chirică, Mădălina Stan, Alexia Constantin , au fost aproape de medalii, ocupând locul 4 cu timpul de 62. 59 sec. , cu 7 secunde mai bine decât cursa de acum 3 săptămâni de la etapa de zonă!                                                                                                                                          Rezultate meritorii au mai obținut Teodor Datcu locul 6 la 60 m și  David Radu locul 7 la 150 m.

 

DUPĂ AMIAZĂ     REUNIUNEA II  COPII 3

La categoria  copii 3  ( 2009 și mai mici) atleții de la CSS Ploiești pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit să obțină două medalii de aur și două medalii de bronz.                                                               Prima medalie de aur a fost obținută de  Rebeca Toader, eleva pregătită de prof. Florin Andrei câștigând medalia de aur în proba de 300 m – 51.23 sec. intrând în posesia titlului de Campioană a României, așa cum o făcea și în urmă cu trei luni în proba de 200 m la Campionatul Național în  Sală.                                                        A doua medalie de aur a fost obținută de Ștafeta mixtă 8 x 50 m, care în componența Delia Blănaru, Ana Prunoiu, Sara Prunoiu, Rebeca Toader, Cristian Creangă, Ștefan Moisoiu, Denis Simion, Ayan Gudi, cu timpul de 64.91 sec. a intrat în posesia titlului de Campionă a României la această probă.                                                 Cele două medalii de bronz au fost obținute de Sara Prunoiu în proba de 50 m cu timpul de 8.05 sec. și Cristian Creangă, tot în proba de 50 m băieți, cu timpul de 7.98 sec.

În apropierea podiumului s-a mai aflat și ștafeta a doua,  8 x 50 m a CSS Ploiești, care în componența Erika Pavel, Maria Apostol, Andreea Bălan, Yanis Șoptăreanu, Yanis Rudaru, Cezar Chircu, Sara Echimescu, Georgian Lepuș, au ocupat locul 5.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com