Home / Actualitate / Negocieri între primarul Ploieștiului și compania Veolia. Adrian Dobre: „Victorie pentru Ploiești – se prelungește contractul cu Veolia la un preț de 237 lei + TVA!”

Negocieri între primarul Ploieștiului și compania Veolia. Adrian Dobre: „Victorie pentru Ploiești – se prelungește contractul cu Veolia la un preț de 237 lei + TVA!”

Astăzi, luni, 1 aprilie 2019, la ora 10.00, la sediul Primăriei municipiului Ploiești, a avut loc o întâlnire între primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și conducerea companiei Veolia Energie Prahova, cu privire la negocierea contractului de furnizare energie termică şi apă caldă pentru ploieșteni.

Întâlnirea a avut loc în contextul în care primarul Adrian Dobre nu a acceptat prețul pentru gigacalorie, de 340 lei +TVA, propus de Veolia.

La finalul negocierilor, primarul Adrian Dobre a declarat: “Victorie pentru Ploiești – se prelungește contractul cu Veolia la un preț de 237 lei + TVA! Dragi ploieșteni, mi-am respectat angajamentul pe care mi l-am luat față de dumneavoastră de a negocia la sânge, un preț corect pentru tariful la apa caldă şi căldură! Astfel, am ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Veolia la un preț de 237 lei + TVA, în condițiile în care, vă reamintesc, solicitarea era de 340  lei + TVA. Nu rămâne nimeni fără apă caldă sau căldură așa cum alarmist anunțau unii. Am reușit această negociere în ciuda opoziției unora. Vă asigur de faptul că nu vor crește costurile cu apa caldă şi căldura în sistemul centralizat din Ploiești.”

“Înțelegerea de astăzi este valabilă atât timp cât Guvernul şi majoritatea parlamentară a PSD – ALDE nu modifică reglementările privind tariful gazului pentru consumul casnic sau pentru producerea energiei termice în sistem centralizat”, a mai menționat primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Dobre.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com