Home / Actualitate / VIDEO:Perchezitii in Prahova la agenţi economici pentru verificarea respectării prevederilor Codului Fiscal în ceea ce priveşte comerţul cu produse accizabile.

VIDEO:Perchezitii in Prahova la agenţi economici pentru verificarea respectării prevederilor Codului Fiscal în ceea ce priveşte comerţul cu produse accizabile.

Vineri dimineata, au avut loc șapte percheziţii domiciliare şi mai multe controale la agenţi economici, în localităţile Sângeru şi Ariceştii Rahtivani, din judeţul Prahova. 

Conform IPJ Prahova, percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Prahova şi poliţiştii Secţiei 7 de Poliţie Rurală Cocorăştii Colţ, cu suportul luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale, ai reprezentanților Gărzii Financiare Prahova și ai Direcției Județene pentru Accize si Operațiuni Vamale Prahova. Totodată, au fost efectuate controale la agenţi economici pentru verificarea respectării prevederilor Codului Fiscal în ceea ce priveşte comerţul cu produse accizabile.

Percheziţiile din localitatea Sângeru au vizat documentarea şi probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane suspectate de contrabandă cu produse accizabile – tutun și alcool şi nerespectarea prevederilor Codului Fiscal. Din cercetările polițiștilor a rezultat că suspecții achizitionau și comercializau țigări netimbrate, băuturi alcoolice și produse alimentare fără acte de proveniență.

Descinderile din localitatea Ariceştii Rahtivani au vizat două persoane cercetate pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe şi dependinţe, fapte comise în cursul anului 2013.

În urma perchezițiilor din comuna Sângeru, patru persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru cercetări și au fost ridicate în vederea confiscării peste 31 000 de tigari provenite atât din contrabandă cât și confecționate manual și   3252 litri băuturi alcoolice. Totodată, au fost indisponibilizate produse alimentare si nealimentare în valoare de 226 900 lei

În urma controalelor efectuate au fost constatate șase infracțiuni, toate la Legea 241/2005 (art. 9, alin. 1, lit. b si f) și au fost aplicate 3 sanctiuni contraventionale în valoare de 19 000 lei. Cercetările continuă pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com