Home / Actualitate / VIDEO:Percheziții la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni de furt

VIDEO:Percheziții la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni de furt

Mascati in timpul unei perchezitii

Miercuri, dimineață, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat împreună cu polițiștii Secției Rurale nr. 3 Blejoi 15 percheziții la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Perchezițiile au fost efectuate în baza unor autorizații emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești, la activități fiind angrenați și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale. 

În comuna Valea Călugărească au fost efectuate 12 percheziții ce au vizat persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale. Alte trei percheziții au fost efectuate în municipiul Ploiești, în aceste cazuri fiind vizați suspecți și de comiterea infracțiunii de înșelăciune. Faptele de comiterea cărora sunt suspectate persoanele vizate au fost săvârșite începând cu luna octombrie 2012, prejudiciul stabilit până în prezent fiind de peste 15.000 de lei. 

La sediul Poliției au fost aduse pentru cercetări 15 persoane, urmând ca față de unele dintre acestea să fie luată măsura  reținerii preventive pentru o perioadă de 24 de ore.

 

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com