Home / Actualitate / VIDEO:Percheziții la locuințele unor prahoveni suspectați de comiterea mai multor infracțiuni

VIDEO:Percheziții la locuințele unor prahoveni suspectați de comiterea mai multor infracțiuni

Polițiștii prahoveni au efectuat, vineri, dimineață, 16 descinderi domiciliare la locuințele unor persoane suspectate de comiterea mai multor infracțiuni, informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova. 

Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat 10 descinderi, la locuințele din județul Prahova și Dâmbovița ale unor persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de fals și uz de fals.

Membrii grupării infracționale sunt suspectați că de la începutul anului 2013 ar fi falsificat documente care atestă efectuarea de polițe R.C.A. și vize de inspecție tehnică periodică . 

De asemenea, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Ploiești au efectuat o percheziție la locuința unui ploieștean suspectat de comiterea infracțiunilor de fals, uz de fals și înșelăciune. Acesta este suspectat că în cursul acestui an ar fi falsificat documente conținând datele de identificare ale unei societăți comerciale, inducând astfel în eroare reprezentanții unor agenți economici cu ocazia achiziționării unor bunuri și servicii pe care ulterior nu le-ar fi achitat. Prejudiciul estimat până în prezent este de aproximativ 5.000 de lei. 

Totodată, polițiștii Secției Rurale nr. 5 Ceptura efectuează azi cinci percheziții pe raza orașului Mizil. Persoanele percheziționate sunt suspectate că ar fi comis mai multe furturi din locuințe și dependințe, atât pe raza județului Prahova dar și a altor județe, printre bunurile sustrase fiind cazane din cupru și unelte electrice. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 90.000 de lei, în prezent fiind efectuate cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a suspecților.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com