Home / Actualitate / VIDEO:Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală

VIDEO:Percheziții la persoane bănuite de evaziune fiscală

politia masina

115 tone de materiale feroase şi neferoase, 2.000 de euro, 102.000 lei, 50 de grame de  bijuterii din aur, precum şi arme şi muniţii au fost descoperite de poliţiştii de investigare a fraudelor din Prahova, în urma celor 30 de percheziţii, efectuate, în cursul zilei de marți, 26 februarie, la sediile unor societăţi comerciale, precum şi la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi  spălare de bani./ 15 persoane, bănuite în cauză, au fost conduse la sediul I.J.P. Prahova, pentru audieri.

În urma efectuării a 30 de percheziţii în Bucureşti, Prahova, Constanţa, Braşov şi Giurgiu, la data de 26 februarie a.c., poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul I.J.P. Prahova, împreună cu poliţişti de investigaţii criminale, poliţie rutieră şi ordine publică au depistat 85 de tone de materiale feroase, 30 de tone de materiale neferoase, 2.000 de euro, 102.000 lei şi 50 de grame de bijuterii din aur, susceptibile a proveni din comiterea faptelor.

De asemenea, s-a dispus sechestru asigurător asupra a 6 imobile şi 5 terenuri, estimate la 2,2 mil. euro, precum şi asupra a 4 autoturisme.

Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 6 pistoale ( dintre care 5 cu proiectil din cauciuc şi unul cu gaze iritant lacrimogene ), o puşcă calibru 12 mm, 4 pistoale mitralieră, precum şi aproximativ 1.110 cartușe.

După efectuarea percheziţiilor, 15 persoane bănuite în cauză au fost conduse la sediul I.J.P. Prahova, pentru audieri si dispunerea măsurilor legale.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com