Home / Actualitate / PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI SILVICE

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI SILVICE

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI SILVICE

         

                  

          La această oră,  polițiștii din Vălenii de Munte, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează 10 percheziții la persoane bănuite infracțiuni silvice.  8 mandate de aducere vor fi puse în executare.

 

La data de 06 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte efectuează 10 percheziții, la persoane bănuite de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos. Toate descinderile au loc în comuna Cerașu.

 

Din cercetări, a rezultat că, începând cu luna septembrie a.c., persoanele în cauză ar fi tăiat, fără drept, și sustras material lemnos din fondul forestier privat din zona comunei Cerașu. Ulterior, materialul era vândut ca lemn de foc către alte persoane din localitate, precum și din comunele învecinate.

 

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

 

8 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

 

Acțiunea este desfășurată cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul I.J.P. Prahova și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

 

La activități participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

 

UPDATE – PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACȚIUNI SILVICE

         

                  

          Marți, 6 noiembrie a.c., polițiștii din Vălenii de Munte, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 10 percheziții la persoane bănuite infracțiuni silvice.  8 mandate de aducere au fost puse în executare.

 

La data de 06 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte au efectuat 10 percheziții, la persoane bănuite de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos. Toate descinderile au avut loc în comuna Cerașu.

 

Din cercetări, a rezultat că, începând cu luna septembrie a.c., persoanele în cauză ar fi tăiat, fără drept, și sustras material lemnos din fondul forestier privat din zona comunei Cerașu. Ulterior, materialul era transportat cu atelaje hiopo și vândut ca lemn de foc către alte persoane din localitate, precum și din comunele învecinate.

 

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

 

De la locațiile vizate de percheziții, polițiștii au ricicat 19 m3 material lemnos și au indisponibilizat alți 20 m3 lemn de foc, precum și numeroase ustensile utilizate în activitatea infracțională (topoare drujbe etc).

 

8 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

 

Acțiunea a fost desfășurată cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul I.J.P. Prahova și a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ”Matei Basarab” Ploiești.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com