Home / Actualitate / PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE SUSTRAGERE ȘI TĂIERE ILEGALĂ DE MATERIAL LEMNOS

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE SUSTRAGERE ȘI TĂIERE ILEGALĂ DE MATERIAL LEMNOS

La data de 17 mai, poliţişti din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează 9 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos. 3  persoane vor fi aduse pentru audieri.

La data de 17 mai a.c., poliţiştii din Vălenii de Munte efectuează 9 percheziţii în Cerașu, la persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada noiembrie 2017 – mai 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară.

Ulterior, materialul lemnos era valorificat către diverse persoane din localitate.

La data de 17 mai, poliţişti din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, efectuează 4 percheziţii la locuințele unor persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos. 5  persoane vor fi aduse pentru audieri.

La data de 17 mai a.c., poliţiştii din Câmpina efectuează 4 percheziţii în Șotrile, la persoane bănuite de sustragere și tăiere ilegală de material lemnos.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada 2017 – martie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier național – pădure proprietate particulară.

La acţiune participă şi jandarmi.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com