Home / Actualitate / VIDEO:Ploieșteni suspectați de producerea ilegală de tutun

VIDEO:Ploieșteni suspectați de producerea ilegală de tutun

tutun-186x186

Polițiștii Secției 4 Ploiești au efectuat marti, 12 martie, două percheziții la domiciliile a doi ploieșteni, suspectați de săvârșirea infracțiunii de producere a produselor accizabile ce intră sub incidența regimului de antrepozitare în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă. 

Perchezițiile au fost efectuate în baza autorizațiilor emise de către Judecătoria Ploiești, cu această ocazie fiind identificate și ridicate în vederea cercetărilor 46,5 de kg de tutun vrac, 4.445 tuburi de țigarete, 3.900 de țigarete, 4 dispozitive de confecționat țigarete, precum și sumele de 510 euro și 315 lei. 

Cercetarile vor fi continuate de catre lucratori din cadrul Sectiei nr.4 Politie, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de producere a produselor accizabile ce intră sub incidența regimului de antrepozitare în afara unui antrepozit fiscal autorizat de către autioritatea competentă, prejudiciul cauzat prin neplata accizelor iind de aproximativ 18.500 lei.

Față de unul dintre suspecți a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă.

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com