Home / Actualitate / “Ploieşti, oraşul meu, oraş european”

“Ploieşti, oraşul meu, oraş european”

“Ploieşti, oraşul meu, oraş european”

Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, anul acesta, o ediție specială a concursului de creație plastică “Ploieşti, oraşul meu, oraş european”, denumită “Ploiești, orașul meu, în anul Centenarului Marii Uniri”. Cu această ocazie, instituția noastră invită elevii din instituțiile de învățământ ploieștene să se alăture acestui proiect, ajuns la cea de-a XII-a ediţie.

Concursul se adresează tinerilor, pentru conștientizarea importanței momentului Marii Uniri, pentru stimularea creativităţii şi aprecierea valorilor cultural-educative. Competiția constă în realizarea de către elevi a unor lucrări de artă plastică ce vor aborda subiecte din diferite domenii reprezentative pentru Ploieşti, dar și din istoria acestui oraș: monumente, clădiri de patrimoniu, biserici, clădiri de renume, evenimente importante, personalităţi din toate domeniile.

Concursul se va desfășura pe două secțiuni: 1.Colegiul de Artă “Carmen Sylva” Ploiești, cu două categorii de vârstă: a. cls. V-VIII; b. cls. IX-XII; 2. Instituții școlare din Municipiul Ploiești, altele decât Colegiul de Artă “Carmen Sylva”, cu clasele:

  1. V-VIII; b. IX-XII.

Sunt acceptate toate tehnicile de execuție: creion, tuș, baiț, acuarelă, acrilic, pastel, ceracolor, colaj, etc.

Lucrările vor fi selectate de către fiecare şcoală participantă şi vor fi predate Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti până pe data de 22 mai 2018.

Jurizarea și premierea lucrărilor vor avea loc la sediul instituției noastre. Premiile constau în diplome, materiale de pictură și/sau publicații de artă.

Informații suplimentare pot fi obținute la nr. de telefon 0730.097.669-coordonator proiect- referent, Luminița Avram, sau la adresa de e-mail

proiecteculturale@casadecultura.ro

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com