Home / Actualitate / Ploiești: Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de minori şi proxenetism.

Ploiești: Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de minori şi proxenetism.

 

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de minori şi proxenetism. În urma a şapte percheziţii efectuate la locuinţele membrilor grupării, 23 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru cercetări. 

La data de 7 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.J.P. Prahova, au efectuat şapte percheziţii, în judeţul Prahova, la locuinţele membrilor unui grup infracţional organizat, specializat în trafic de minori şi proxenetism.

Din cercetări, a reieşit că, din luna octombrie 2013 şi până în prezent, membrii grupării ar fi racolat mai multe tinere, dintre care două minore,  pe care le-ar fi determinat  să întreţină raporturi sexuale, contra cost, cu diferite persoane, sumele astfel obţinute fiind însuşite de cei în cauză.                                                                                     

În urma percheziţiilor, 23 de persoane au fost conduse la sediul  D.I.I.C.O.T.Serviciul Teritorial Ploieşti, pentru cercetări.                                                                                

Şapte dintre persoanele depistate sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de  constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Sursa: IPJ Prahova

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com