Home / Actualitate / Polițiștii prahoveni au destructurat o grupare infracțională specializată în evaziune fiscală

Polițiștii prahoveni au destructurat o grupare infracțională specializată în evaziune fiscală

 

Poliţiştii din Prahova au efectuat, miercuri, 18 iunie, șase percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi locuinţele membrilor unei grupări infracţionale, specializată în evaziune fiscală, care ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro.  Opt persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, pentru audieri.

Trei dintre perchezițiile efectuate s-au desfășurat în capitală, iar celelalte 3, în Ploiești. La acţiuni au participat şi poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte. 

Conform IPJ Prahova, “percheziţiile sunt efectuate la persoane bănuite de evaziune fiscală care,  în cursul anului 2013, ar fi cauzat, prin evaziune fiscală, un prejudiciu estimat la aproximativ 100.000 de euro. Totodată, vor fi conduse la sediul I.P.J Prahova 8 persoane, pentru audieri. 

Actiunea vizează destructurarea grupării infracţionale, precum şi depistarea unor documente de evidenţă contabilă, înscrisuri, precum şi sisteme I.T., pentru probarea activităţii infracţionale. Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.”

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com