Home / Actualitate / Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a participat, astăzi, 4 aprilie 2019, la un protest în fața sediului Ministerului Mediului, pentru a atrage atenția asupra problemelor de poluare cu care se confruntă municipiul nostru.

Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin Dobre, a participat, astăzi, 4 aprilie 2019, la un protest în fața sediului Ministerului Mediului, pentru a atrage atenția asupra problemelor de poluare cu care se confruntă municipiul nostru.

Precizăm faptul că, în perioada 1-3 aprilie, la dispeceratul Gărzii de Mediu, s-au înregistrat 28 de sesizări din partea ploieștenilor cu privire la calitatea aerului și a mirosului puternic de produse petroliere și sulf.

Eu, în calitate de primar al Ploieștiului și de reprezentant al ploieștenilor, i-am adus la cunoștință doamnei ministru, Leocadia Gavrilescu, situația dificilă cu care ne confruntăm în special, în aceste zile, în Ploiești. Mesajele mele au fost ignorate, motiv pentru care, am ales această variantă de protest. Astăzi, doamna ministru ne-a primit, dar din păcate, în urma discuțiilor purtate nu s-a vorbit de nicio măsură concretă, care să vină și să răspundă concret problemelor cu care se confruntă ploieștenii. Leocadia Gavrilescu, un fel de Dăncilă a Ploieștiului, ne transmite că în această dimineață a semnat protocoale cu operatorii economici care poluează din Ploiești. Nu asta așteaptă ploieștenii, ploieștenii vor ca autoritățile statului să dea amenzi, să oblige operatorii la investiții, să intervină ori de câte ori poluatorii pun în pericol sănătatea și viața oamenilor. Asta am solicitat eu la întâlnire. Totodată, am solicitat schimbarea legislației, care trebuie adaptată pentru fiecare zonă în parte. În Ploiești avem patru rafinării, nu putem aplica aceleași directive ca în București, spre exemplu. Am cerut ca aceste măsuri să se reflecte în indicatorul cel mai important – numărul sesizărilor primite din partea ploieștenilor. Numărul trebuie redus. Păstrez gândul cu care am venit: ministrul Mediului este de fapt ministrul Poluării și ar trebui să demisioneze din funcție. Ploieștenii s-au săturat de promisiuni și să fie ignorați de cei care își bat joc de oraș și le pun în pericol sănătatea ” a declarat primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Florin  Dobre.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com