Home / Actualitate / Recondiţionare obiecte de joacă şi mobilier urban

Recondiţionare obiecte de joacă şi mobilier urban

În această perioadă, SGU Ploieşti SRL a demarat, prin personalul de specialitate, o serie de activităţi de recondiţionare a obiectelor de joacă, precum şi a mobilierului urban din perimetrele locurilor de joacă din municipiu, administrate de societate.

În prima etapă, s-a intervenit  la locurile de joacă din Parcul Tineretului (Sala Sporturilor) şi Eroii Sovietici, lucrările fiind supravegheate şi verificate de directorul general interimar al societăţii, Cristinel Şchiopu, şi directorul RASP, Raul Petrescu. Totodată, au fost verificate şi lucrările realizate pe suprafeţele verzi din diverse parcuri şi grădini ale municipiului, aflate în întreţinerea societăţii.

Precizăm faptul că intervenţiile constau în repararea obiectelor de joacă, completarea elementelor lipsă din componenţa obiectelor de mobilier urban, etape urmate de vopsirea acestora şi amplasarea plăcuţelor avertizoare cu indicaţii privind modul de utilizare a obiectelor de joacă, grupele de vârstă şi numărul persoanelor care pot utiliza aceste obiecte, precum şi intervalul de acces în incinta perimetrelor de joacă.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com