Home / Actualitate / ŞCOALA DE SUBOFIŢERI DE POMPIERI ŞI PROTECŢIE CIVILĂ „Pavel Zăgănescu” – BOLDEŞTI

ŞCOALA DE SUBOFIŢERI DE POMPIERI ŞI PROTECŢIE CIVILĂ „Pavel Zăgănescu” – BOLDEŞTI

În anul şcolar 2018-2019, la concursul de admitere, sesiunea august – septembrie 2018, la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, cifra de şcolarizare este de 300 locuri, din care 275 locuri la calificarea „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” (2 locuri pentru romi şi 10 locuri pentru Republica Moldova)  şi  25 locuri la calificarea „maistru militar auto”.

Din 941 de candidaţi care şi-au depus dosarele de recrutare, cu ocazia înscrierii,  la sediul instituţiei s-au prezentat 888 candidaţi rezultând o concurenţă semnificativă de 3,06 candidaţi pe un loc.

Activitatea de înscriere s-a desfăşurat în condiţii bune, astfel toţi tinerii prezenţi au fost selectaţi pentru următoarele etape eliminatorii (conravizita medicală/verificarea aptitudinilor fizice) care se vor desfăşura în perioada 27.08-01.09.2018.

În data de 03.09.2018 va avea loc proba de verificare a cunoştinţelor de către candidaţii care au trecut de probele eliminatorii.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com