Home / Evenimente / Se va întrerupe circulația rutieră, în intervalul orar 7.00-14.00, pe străzile Erou Călin Cătălin și Emile Zola, până la intersecția cu strada General Vasile Milea.

Se va întrerupe circulația rutieră, în intervalul orar 7.00-14.00, pe străzile Erou Călin Cătălin și Emile Zola, până la intersecția cu strada General Vasile Milea.

Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Transport Călători Express Ploiești, informează cetățenii că, având în vedere evenimentul “Ploiești – Magie, Feerie și Povești”, ce se va desfășura în data de 2 iunie 2018, se va întrerupe circulația rutieră, în intervalul orar 7.00-14.00, pe străzile Erou Călin Cătălin și Emile Zola, până la intersecția cu strada General Vasile Milea.

 

Întreruperea și revenirea circulației rutiere se va face la indicațiile organelor de Poliție și Jandarmerie aflate în zonă, în funcție de evoluția desfășurării evenimentului.

 

Traseele 40 și 40b vor fi deviate după cum urmează:

  • pe sensul spre Bereasca, autobuzele vor circula pe străzile Emile Zola, General Vasile Milea, George Coșbuc și ulterior se continuă pe ruta cunoscută. Stațiile nu se vor modifica.
  • pe sensul spre Hale – Catedrală, parcursul rutei nu se va modifica.

 

Traseele 5, 7 și 22 sau 22b vor circula cu parcurs ocolitor, pe ambele sensuri de circulație, astfel: str. Emile Zola, str. G-ral Vasile Milea, B-dul Republicii și str. C.D. Gherea, iar ulterior ruta cunoscută. Stațiile acestor trasee rămân nemodificate.

DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com