Home / Actualitate / Spectacolele de teatru pentru copii revin la AFI Ploiești!

Spectacolele de teatru pentru copii revin la AFI Ploiești!

Spectacolele de teatru pentru copii revin la AFI Ploiești!

 

În perioada 5 octombrie – 14 decembrie, „Teatrul din Podul Meu” se întoarce la AFI Ploiești cu și mai multă distracție pentru cei mici și cei mari. Prima piesă de teatru din această sesiune va fi pusă în scenă vineri, 5 octombrie, de la ora 18:30.

 

Ploiești, 2 octombrie 2018 – Bucurându-se de un real succes pe perioada verii, actorii Teatrului din Podul Meu se pregătesc să ofere noi momente de neuitat atât copiilor, cât și părinților. Seria de spectacole începe vineri, 5 octombrie, de la ora 18:30, cu piesa interactivă „Făină, apă, sare… ce să fie oare?”, care se adresează copiilor peste trei ani. Spectacolele se vor desfășura în fiecare vineri, până pe 14 decembrie, iar intrarea este gratuită!

Astfel, la AFI Ploiești, „Tărâmul Imaginației” prinde din nou viață mulțumită spectacolelor și atelierelor interactive, marca Teatrul din Podul Meu. Conceptul s-a născut din dorința de a crea un spațiu în care copiii și părinții lor se distrează împreună, descoperă lumea prin joc și construiesc amintiri frumoase. Pentru că imaginația este mai presus de toate, pe „Tărâmul Imaginației” copiii pot deveni orice își doresc, făcând încă un pas în direcția unei dezvoltări armonioase.

Prima piesă de teatru din stagiune, „Făină, apă, sare… ce să fie oare?”, este o poveste în versuri despre un moș flămând, o babă hapsână și un aluat ce prinde viață, o adaptare de la “Turtița fermecată”. Atelierul creativ va pune la treabă mânuțele harnice ale copilașilor care vor frământa și vor modela după bunul plac aluat sărat și colorat.

Mai multe detalii despre activitățile AFI Ploiești puteți găsi pe www.afi-ploiești.ro și pe pagina de Facebook AFI Ploiești.

Check Also

Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară “Tehnologii”,

Primăria Municipiului Ploiești și Liceul Tehnologic  „Elie Radu” Ploiești organizează, în perioada 22- 26 aprilie …

„Plantăm fapte bune în România”

„Plantăm fapte bune în România” a încheiat cel mai reușit sezon de împădurire din istoria …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com