Home / Monden / Super concert Nicole Cherry de 1 Iunie la AFI Ploiești

Super concert Nicole Cherry de 1 Iunie la AFI Ploiești

Ploiești, 29 mai 2018: De 1 Iunie, AFI Ploiești devine destinația de distracție a tuturor copiilor și adolescenților! Cei mici vor avea ocazia să se distreze cât e ziua de lungă alături de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din povești, iar de la ora 17.00, Nicole Cherry va susține un super concert. Accesul este gratuit!

Activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului vor începe de la ora 11:00 și se vor întinde până la ora 17:00. Astfel, cei mici se vor bucura o zi întreagă de jocuri interactive: distracție cu baloane modelabile, pictură pe față, sesiuni de fotografie alături de personajele preferate din desene animate. În plus, cei mici vor primi gratuit vata de zahăr de la standul dedicat, iar în intervalul orar 11:00 – 17:00 vor avea acces gratuit la Gymboland.

„De Ziua Copilului ne aducem cu drag aminte de magia copilăriei și de entuziasmul generat de întâlnirea cu artistul preferat. În așteptarea lui Nicole Cherry, am organizat numeroase activități cu intrare gratuită pentru a oferi o experiență completă clienților noștri. Suntem foarte fericiți că și în acest an vom reuși să petrecem o zi de 1 Iunie plină de veselie, alături de copii și părinți deopotrivă.” a declarat Iulia Borșan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Mai multe detalii despre activitățile de 1 Iunie de la AFI Ploiești puteți găsi pe www.afi-ploiești.ro sau pe pagina de Facebook AFI Ploiești.

 

 

 

 

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com