Home / Actualitate / SURPRINS ÎN FLAGRANT CU DOUĂ KILOGRAME DE CANNABIS

SURPRINS ÎN FLAGRANT CU DOUĂ KILOGRAME DE CANNABIS

 

Polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. au surprins în flagrant un bărbat care avea asupra sa două kilograme de cannabis. Cel în cauză este cercetat pentru trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept. 

La data de 12 mai a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti și procurorii  D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti au surprins în flagrant un bărbat care avea asupra sa două kilograme de cannabis, substanță destinată atât comercializării, cât şi consumului propriu. 

În cauză există suspiciunea rezonabilă că acesta, în perioada ianuarie – mai 2014, ar fi  procurat droguri de risc şi de mare risc pe care le-ar fi comercializat pe raza municipiului Bucureşti, o parte dintre substanțe fiind reţinute pentru consumul propriu.

Față de cel în cauză procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti au dispus măsura preventivă a reţinerii, urmând să fie solicitată Tribunalului Prahova arestarea preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.. Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Jandarmeriei Române.

Sursa: IPJ Prahova

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com