Home / Actualitate / Ten Outstanding Young Persons

Ten Outstanding Young Persons

-au deschis înscrierile pentru cea de-a treia ediție a competiției naționale Ten Outstanding Young Persons care recunoaște, în fiecare an, zece persoane remarcabile din țara noastră.

Organizatorul competiției TOYP, Federația Junior Chamber International România, vă invită să contribuiți la identificarea și recomandarea persoanelor remarcabile în cadrul competiției. Înscrierile sunt deschise până în 22 iunie 2018, urmând ca ulterior să aibă loc jurizarea candidaturilor.

Înscrierea în program se poate realiza de către orice persoană pe site-ul competiției, prin completarea formularului până în data de 22 iunie 2018. După această dată, un juriu specializat va selecta cei zece finaliști. În data de 1 august 2018, JCI România va anunța cine va reprezenta România în competiția internațională de anul viitor.

Candidații din cadul competiției TOYP trebuie să îndeplinească o serie de condiții, printre care să fie cetățeni români, cu vârste între 18 și 40 de ani (intervalul de vârstă permis în cadrul organizației JCI) și să aibă realizări excepționale în unul dintre următoarele domenii: Economie, afaceri, antreprenoriat | Politic, Juridic, Guvernamental | Academic | Cultural | Moral, protejare mediu | Protecția copiilor, pace, drepturile omului | Umanitar, voluntariat | Științific, tehnic | Auto-depășire | Inovații medicale.

Gala de premiere a celor zece finaliști pentru România, selectați de juriu, se va desfășura la București, pe 6 octombrie 2018. Ceremonia, parte a programului Conferinței Naționale JCI România (5-7 octombrie 2018) va fi un prilej de întâlnire a antreprenorilor, autorităților, voluntarilor și partenerilor implicați în susținerea valorilor românești.

Finaliștii celei de-a treia ediții din România vor fi înscriși în competiția internațională din 2019, desfășurată la Tallinn, Estonia. ​​ „Este o competiție care ne oferă șansa de a face vizibile la nivel internațional și aspectele pozitive pe care le are țara noastră. Anul acesta suntem foarte mândri ca România să fie reprezentată în competiția internațională, de către finaliștii de anul trecut: Sebastian Ioan Burduja, Cornel Amariei, Călin Brandabur, Elif Memet, Radu Vasile, Cătălina Ponor, Tica Darie, Larisa Craru, Ștefan Moisei și Cristian Coman. Vă invităm să le cunoașteți poveștile inspiraționale pe care le au aceste persoane deosebite”, a arătat Claudia Cordea, coordonatorul proiectului în 2018.

„Este al treilea an în care desfășurăm acest proiect. La edițiile anterioare, văzând poveștile persoanelor nominalizate am trecut printr-un amalgam de emoții: am plâns ascultând povești de viață dramatice, am râs ascultând cum persoanelor nominalizate și-au depășit obstacolele vieții cu haz, ne-am bucurat de realizările lor remarcabile, ne-au făcut să fim mândri de invențiile lor, dar mai presus de toate ne-au motivat să fim mai buni, mai inventivi, să aspirăm la a face o diferență în societatea în care trăim. Toate persoanele nominalizate la TOYP în edițiile anterioare au dorințe comune: dorința de a se autodepăși, dorința de creea comunități mai bune, dorința de a face în primul rând din noi oameni mai buni. Pentru că dacă vrem să vedem o schimbare în jurul nostru, atunci acea schimbare începe în primul rând cu noi” a declarat Florin Ioniță, Președinte JCI România 2018.

Junior Chamber Internaţional (JCI), este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, având peste 100 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 şi 40 ani, cu filiale în peste 5.000 comunităţi locale de pe tot globul. Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003 și este alcătuită în prezent din organizațiile locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Brașov, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Suceava, JCI Târgu Mureș și grupurile de inițiativă din Galați și Impact (București). Cu peste 250 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional.

Acasă

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com