Home / Actualitate / TREN ROMANESC!!!!

TREN ROMANESC!!!!

Astra Transcarpatic oferă condiții de călătorie cu mult peste cele ale operatorului de stat CFR, susțin cei care au folosit până acum serviciile companiei feroviare.

În prezent Astra Transcarpatic, care a debutat pe piața din România în urmă cu un an, asigură transportul feroviar al călătorilor pe ruta Bucureşti Nord – Craiova – Timişoara – Arad şi retur, Bucureşti Nord – Braşov şi retur, iar în perioada estivală circulă şi pe traseul Arad – Timişoara – Craiova – București – Constanța şi retur.

Începând cu lunile mai-iunie 2018, Astra Transcarpatic va mai asigura transportul de călători pe rutel : Bucureşti – Titu, Arad-Timisoara, Timişoara – Baia Mare, București-Bacău, Bucureşti – Constanța, pentru toate relaţiile şi retur.

Trans Carpatic este un tren complet românesc, concepţie a companiei Astra Vagoane Călători Arad. Investiţia în conceperea trenului, a companiei de transport Astra Transcarpatic şi a operaţionalizării rutei se ridică la 18-20 milioane euro si aparține omul de afaceri arădean Valer Blidar, potrivit profit.ro.

Fiecare cabină are câte patru paturi și este dotată cu aer condiționat, mochetă și diferite moduri de iluminare. Fiecare pat are priză, lanternă pentru citit și acces asupra iluminării compartimentului.

În timpul zilei paturile se pot strânge, iar cabina devine compartiment cu șase scaune. Toaleta este dotată cu duș, prize, uscător pentru păr și masă pentru schimbatul bebelușului. De asemenea, trenul are un minibar și WiFi gratuit.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com