Home / Sport / Tricolorul flutură titlul!

Tricolorul flutură titlul!

12 ani au trebuit să treacă pentru ca voleiul ploieștean să se bucure de o nouă performanță. După Petrom Ploiești 2006, a venit răndul celor de la Tricolorul LMV Ploiești să devină, în aprilie 2018, cei mai buni din Romănia. Voleibaliştii Tricolorului au dansat în jurul artificiilor de bucurie. Ei au ieşit din sală şi au dat drumul la fiesta-surpriză pregătită de club.

Înainte, pe parchet, a curs şampania, s-au dat confetti, papelitos, iar Bisette, Jorna, Lică, Kroiss și ceilalți ”tricolori”, au pus mâna pe trofeul mult râvnit bucurăndu-se împreună cu fanii şi oameni veniţi la sală. Antrenorul Sergiu Stancu a devenit campion după numai doi ani în această meserie. De bucurie s-a urcat pe scaunul arbitrului si a inceput sa fluture tricoul de campion. Olteanu este cel mai galonat voleibalist român în activitate, dar bifează pentru prima oară titlul de campion al României. Cei doi s-au bucurat şi cu familia de performanţa românească.

Bogdan Olteanu:” Gustul primului titlu in Romania este foarte, foarte dulce. Am muncit foarte mult si cred ca am fost cea mai constanta echipa din campionat. De cand am revenit in Romania am avut un singur obiectiv: titlul national. Le multumesc colegilor, staff-ului si conducerii pentru aceasta sansa. Si nu in ultimului rand publicului ploiestean!”

Sergiu Stancu:”Este un sentiment tare placut! Meritul este al acestui club, al domnului Mocanu care a format aceasta echipa. Fiind prima mea performanta pe banca cu siguranta tot ce este pentru prima oara, este cel mai frumos! Multumiri speciale colegului meu Madalin Marinescu si staff-ului”.

Investiţia companiei în viaţa echipei a dat roade. Tricolorul este campioană, iar numărul unu în club, Daniel Mocanu, şi-a îndeplinit visul:”Traiesc o imensa bucurie! Este un vis pe care mi l-am dorit din copilarie. N-am putut sa-l realizez ca jucator, l-am reusit acum, cu sufletul, mintea si cu finantarea acestei echipe!”. La doar trei ani de la promovarea în prima ligă, Tricolorul LMV Ploieşti este cea mai tare în voleiul masculin. Tricolorul a căștigat sezonul cu un punct mai mult. A trecut, 3-0, de Volei Municipal Zalău, iar Arcada Galați a trebuit să se multumească cu titlul de vicecampioană chiar daca s-a impus cu același scor la Craiova.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com