Home / Actualitate / VIDEO: Arestați pentru skimming

VIDEO: Arestați pentru skimming

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au surprins în flagrant doi bărbați, bănuiţi de skimming. Cei în cauză au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești au depistat doi cetățeni bulgari, care ar fi intenționat să instaleze dispozitive de skimming pe un terminal A.T.M. din municipiului Ploiești.

În urma controalelor corporale efectuate, asupra celor doi bărbați, de 25 și 26 de ani, au fost descoperite dispozitive destinate filmării codului PIN și copierii datelor de pe carduri bancare.

De asemenea, bănuiții aveau asupra lor mai multe carduri bancare, sume de bani, telefoane mobile, acte de identitate și documente, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La data de 8 octombrie a.c., pe numele celor doi bărbați, Tribunalul Prahova a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice şi deţinerea de instrumente în vederea falsificării de valori.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Sursa: IPJ Prahova

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com