Home / Actualitate / VIDEO: Grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale, destructurată de polițiștii prahoveni

VIDEO: Grupare infracțională specializată în furturi din societăți comerciale, destructurată de polițiștii prahoveni

Update – GRUPARE INFRACŢIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN FURTURI DIN SOCIETĂŢI COMERCIALE, DESTRUCTURATĂ 

Nouă motoare de ambarcațiuni, un autoturism, piese de mobilier unicat, piese auto și utilaje de transport au fost descoperite de poliţiştii de investigaţii criminale din Prahova în urma celor 8 percheziţii, efectuate, ieri, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în furturi din societăţi comerciale.

În urma probatoriului administrat, trei suspecți au fost reținuți de către polițiști și, ulterior, arestați de către magistrați.

La data de 22 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Prahova, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Ploiești şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat 8 percheziţii domiciliare în Ploiești, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi din societăți comerciale.

În urma acestor activități, polițiștii au depistat nouă motoare de ambarcațiuni, un autoturism, piese de mobilier unicat, din esențe rare de lemn, piese auto și utilaje de transport specifice depozitelor, susceptibile a proveni din comiterea faptelor.

În fapt, suspecții ar fi comis mai multe furturi din societăţi comerciale, în perioada decembrie 2013 – ianuarie 2014, în județele Prahova și Ilfov, cauzând un prejudiciu de aproximativ 80.000 de euro.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut trei suspecți pe care i-au prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă și, ulterior,  judecătorilor care au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Check Also

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ: Suspendarea oficierii casatoriilor

SERVICIUL DE STARE CIVILĂ. se suspendă depunerea declarațiilor de căsătorie și oficierea căsătoriilor în municipiul Ploieşti

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență

Valabilitatea actelor de identitate se prelungește cu 90 de zile de la încetarea stăriide urgență. Document ori declarația de proprie răspundere

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com